Rotterdamtas feestelijk overhandigd op de Meent!

2 Comments 4162 Views0


overhandiging

Rotterdamser wordt het niet! De 100% Rotterdamse editie van de Beat the Bag Tas is gisteren officieel gelanceerd op de Rotterdamse Meent. Pex Langenberg, Wethouder van Mobiliteit, Duurzaamheid en Cultuur van de gemeente Rotterdam, overhandigde de eerste Rotterdamtas aan een toevallige en verraste voorbijganger! Bekijk alle foto’s van de officiële lancering via facebook.

Na de overhandiging vond de #Rotterdamtas gretig aftrek bij de (in)loopkast op de Meent, de Rotterdamse markt en de Markthal. Heb je nog geen Rotterdamtas kunnen bemachtigen? Geen probleem! Via de webshop van VerdraaidGoed en verschillende verkooppunten in Rotterdam is de tas te koop.

 • Anno 2016

  Reply

  Weer geldklopperij gezondheid en milieu dat is maar bijzaak wil je echt wat doen aan het milieu gooi de prijzen van openbaar vervoer omlaag of beter nog maak het gratis in heel Europa minder uitstoitgassen van auto’s en bedrijven dwingen zodat collega’s met elkaar mee rijden en daar een vergoeding voor geven dan ben je niet voor de centen bezig maar voor het milieu allemaal lariekoek er word een nieuwe potje opgemaakt en omgekleed met de benaming schoner milieu voor iedereen ik moet er echt om lachen genoeg leugens in de politiek niet waar.

  • webmaster

   Reply

   Beste Anno 2016,
   Wij zouden uiteraard toejuichen dat openbaar vervoer gratis zou worden, vervuiling meer belast en afval verboden. Maar tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren, dus in de tussentijd doen wij alvast onze uiterste best om op een eerlijke manier mooie producten te maken die zorgen voor verkleining van de afvalberg, lokale arbeid en opleiding/ontwikkelingsmogelijkheden voor de minder fortuinlijke medeburger. We hopen dat je ook mee doet.
   Groeten,
   Remco, VerdraaidGoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *