PiXi

Speciaal voor evenementen en voor grote doeken op zichtlocaties hebben wij nog iets extra’s: PiXi

Met behulp van de PiXi software van Beat the Bag is het mogelijk om mensen een specifieke ‘pixel’ te laten kiezen uit een doek. Deze pixel wordt dan speciaal voor deze persoon tot tas verwerkt.

PiXi voor evenementen

Stelt u zich eens voor, een groot festival met mooie aankleding. Terwijl het evenement nog gaande is kunnen bezoekers met hun smartphone al ‘hun pixel’ kiezen uit dit doek en is het doek al verkocht in de vorm van tassen voordat het evenement goed en wel is afgelopen.

Zo wordt niet alleen voorkomen dat het doek afval wordt, maar ‘leeft het evenement ook voort’ op de tassen die de bezoekers hebben gekocht.

PiXi voor adverteerders

Adverteerders met doeken op zichtlocaties kunnen PiXi gebruiken om hun advertentiewaarde aanzienlijk te vergroten. Middels de tekst ”straks maken ze tassen van mij, welke pixel wil jij? Ga naar [naam].BeatsTheBag.com” maken we het mogelijk pixels te bestellen terwijl het doek nog hangt. Zodra het doek van de gevel komt, worden de bestelde tassen gemaakt en thuis gestuurd. De advertentie leeft op deze manier langer voort in de vorm van tassen die bovendien op het zijvlak nog eens kunnen worden voorzien van de complete advertentie die op het doek stond. Zo wordt de link naar oorsprong van de ‘pixel’ gelegd en krijgt uw boodschap een nog breder bereik.

Voorgaande Campagnes

Shell