Mogelijkheden

Heeft u restmateriaal en bent u op zoek naar tassen?
Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

WEL restmateriaal
WEL tassen

Wij kunnen uw restmateriaal (oude banners, vlaggen, spandoeken, steigerdoeken etc.) een tweede leven geven in de vorm van tassen of hoezen, die binnen uw organisatie weer kunnen worden ingezet. Het tasmodel dat we kunnen maken hangt af van het soort materiaal dat u heeft. Het aantal tassen hangt af van de hoeveelheid materiaal. Bekijk onze catalogus voor de mogelijkheden:

GEEN restmateriaal
WEL tassen

Als u geen eigen materiaal heeft, kunnen wij het door ons ingezamelde materiaal gebruiken voor uw tassen of hoezen. Hierbij heeft u keuze uit het standaard assortiment producten, in overleg zijn ook de personalisatie-opties mogelijk bij deze producten. Het label Beat the Bag komt dan wel te vervallen, omdat het dan geen circulaire cirkel meer is. Uiteraard wordt u tas dan wel gemaakt van restmateriaal.

Retail en losse verkoop

Winkeliers en bedrijven kunnen tegen inkoopprijzen tassen kopen voor eigen gebruik of voor wederverkoop in hun winkel. Neem contact met ons op voor de prijslijst en mogelijkheden. Consumenten kunnen in de LoopedGoods webshop losse tassen kopen.

 

WEL restmateriaal
GEEN tassen

U kunt in overleg bij ons ook doek inleveren zonder zelf producten terug af te nemen. Wij vragen hiervoor €0,50 tot €1,- per m2 aangeleverd doek (afhankelijk van de situatie). Zo zijn de basiskosten voor de verdere verwerking van het doek gedekt en kunnen wij de omzetting ervan garanderen. Het is mogelijk hiervoor een ‘certificaat van hergebruik’ te ontvangen.