Partners

We streven er naar om zo veel mogelijk Beat the Bag tassen te produceren. Dat doel bereiken we natuurlijk niet alleen; dat doen we samen met iedereen die kiest voor een Beat the Bag tas én samen met de Beat the Bag partners. We hebben verschillende soorten partners: de bedrijven die een Beat the Bag partnerschap hebben afgesloten, de partners uit de signing industrie en de productiepartners bij de sociale werkplaatsen. Bekijk hier welke bijdrage zij leveren aan het verslaan van de plastic zak.

Partnerschappen

Verschillende terugkerende klanten of grootgebruikers die tassen laten produceren van hun eigen restdoek hebben een Beat the Bag partnerschap afgesloten. Onderstaande bedrijven hebben al een Beat the Bag partnerschap. Heeft u hier ook interesse in? Lees hier meer.

WE
Gemeente-Rotterdam
ING 750x750
Blijdorp
Gemeente Giessenlanden
Gemeente Molenwaard

Partners uit de signing industrie

De partners uit de signing industrie produceren de promotiematerialen. Door samen te werken met de signing industrie kunnen we een groter deel van de productieketen aanpakken en zo nóg meer afval voorkomen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld ook de stukken doek die overblijven tijdens het productieproces om mooie tassen van te maken.

vlaggenfabriek
Esbi
Cubord
ExposureCompany-750x750
upxycle

Veluwse vlaggenindustie

Bannerstunter

Productiepartners

Sociale werkplaatsen produceren uiteindelijk de tassen van het restdoek. Indien nodig worden de doeken schoongemaakt, vervolgens worden de tassen genaaid, voorzien van een informatiekaartje en verpakt.

talentfabriek
madein4havens
Robedrijf